So much for that faith

Så då var båda hemmalagen utslagna.
1-0 till Portugal. Holland's out of the game. Men de gick ut med bravur iaf. Lätt bästa matchen hittills.
4 röda kort och typ 10 gula. De slogs och bets och revs och filmade och tjafsade. Ren underhållningstv. Det händer iaf grejer när Holland är på planen. De tar det hela lite för allvarligt. Men det är ju det som lite är tjusningen. Båda lagen slåss på planen för att sen efter matchen va sams igen. Då spelar det ingen roll längre, liksom. Då är det dags för supportrarna att ryka ihop istället. När matchen är slut. Då ingenting spelar nån roll. Borde inte de oxå kunna glömma sånt?

Skandalmatch ikväll då. Roligt dock. Holländare...yot gotta love 'em!

Go Lassusstraat som vann titeln "Mest oranga gata". Eindhoven. Ma hood. Saknar Holland lite nu.

Resfeber!

Vi landar i Frankfurt den 7:e. Två dagar innan finalen. Torde va mycket folk där då. Fan vad kul!

Åker i morgon...

Now we'll put our faith in holland

Sverige - Tyskland

Uppgjort redan innan start? Troligen. Så bra är vi inte. Kan aldrig bli ett VM -94 igen. Inte med de här spelarna. Larssons sista match i landslaget. Lite trist. Och gud vad jag led med honom när han missade straffen. En sån skott skjuter man inte där. Det gäller alla spelare. Har man 1 miljon i veckan kan man fan sätta press på dom. Men ändå.
Raise your heads and walk proud.

Dagens bä var Isaksson. Lätt. Fan vilka svåra bollar han tog ibland. Fick han nån hjälp för det? Nä... As bra iaf! Minivågen för dig!

Dagens STORA bu går till domaren. Man hånler inte åt Lucic. Dålig stil. Dömer fel. Partisk? Nej inte alls...hrmpf!


Nu äre dags att ta på sig den oranga outfiten då. Nu jävlar äre Holland som gäller. Om ni får chansen, tryck ner tyskarna då. Långt ner.

"Vore det Holland skulle de aldrig ta på sig tyska tröjor. De skulle hålla dom i handen"

Men även om det gick som det gick var det en man på planen som använde sin besvikelse och ilska till nåt konstruktivt (och lite destruktivt. Han fick ta många smällar, men domaren var blind.  Länge leve Freddie Ljungberg! Som gav oss ljusglimtar och skratt när han sparkade bort skon.... Det var Dagens asså! Skönare spelare får man leta efter. Hail.


Krang - the masterBRAIN

Kul att man har påverkat Zhang lite. Nu har han bränt ut HIMs alla album. Tar åt mig äran lite för det.

Flash

Ny plan. Inga pengar. Ingen erfarhet. Inget jobb. Don't worry! I got the "Konsum-plan". Ytterst utstuderad och bearbetat av Jessica och Sofia. Skidmask eller scream-mask....det är den stora frågan? Screammasken är ju självlysande. Iaf är min framtid tryggad. Med både skogshuggare och konsumplaner.

Fick bilder från HIM konserten. Antingen älskar folk mig eller så vill de bara göra mig väldigt avundsjuk. I vilket fall som helst lyckas de i båda fallen. Tror jag.

Paranoid? Javisst! Nej det funkade inte.....ehm...let's try again.
Paranoidist? Javisst!

Såg Hush alldelse själv. Ytterst stolt. Iofs var det ett tag sen sen första gången. Men va fan! Allting är ju stort, eller hur? Allting är ju relativt. Älskar det. Allting ÄR relativt. Jag får ha självömkan utan att tänka på svältande barn i Afrika. Även om jag tänker på dom rätt ofta. Vill hjälpa. Fadderbarn. Vill ha. Stöd Rädda Barnen! Ingen kan göra allting men alla kan göra nåt. Vi ska rädda varenda unge! Alla försöker. Men lyckas egentligen någon?
ECPAT. Räddar Barnen. Greenpeace. Röda Korset. Fair Trade. Vision for all. Vem ska man egentligen siktai n sig på? Alla är ju bra på sitt sätt. Jag har bestämt mig för att rädda barnen. Nån gång. Måste bara fixa till allting på hemmaplan först. Sen ska jag rädda världen

Jag ska fan i mig bli USA:s första kvinnliga, färgade president!
Så sant som jag heter det jag nu gör.

Eastern beauty

Första doppet idag!!

Var i Tallvik (?) med familjen, Jonas fick representera pappa. Eller det blev konstigt. Stryk det. Iaf så badade vi från bryggan. Hur mysigt och varmt som helst! 24 grader. Urskönt! Dock en massa näckrosor som slingrade sig runt benen och höll tag för att dra ner en. Men de ska bort snart. Snart så.
Übermüsigt!

Genomborrad av kallt stål

keep sunnydale tidyIngen är inloggad på msn. Känner mig lite ensam. Men jag har min älskade ipod med mig. Tydligen ingen mp3, men ipod låter så snobbigt. Vill inte va snobbig. HIM i öronen. Då känner man sig inte så ensam egentligen. Prova.

Var uppe vid halv åtta idag. Eller okej okej, jag vaknade vid halv åtta. Kollade på klockan. Vände mig om för att somna om. Hjärnan jobbade snabbt och jag ryckte till. Halv åtta? Shiet, skulle ju va på sjukhuset vid nio. Skit samma. Vaknade upp, drog mig i en halvtimma. Kollade på tv. Gick upp och duschade. Åkte iväg tio i nio. Fick en spruta. Ont :'( Gillar inte sprutor. Så nu är min data-arm helt stel och ond. Men vi var hemma igen 09:07. Älskar att bo så nära :) Snabbt och lätt.

Så nu är jag hemma igen. Första sommarlovsdagen. Alla sover väl ut idag. Alla utom jag och Daniel. Han är och jobbar nu. Beundransvärt. Vill ha ett jobb. Men ändå inte. Eller, jag vill inte ha ett jobb men jag vill ha pengarna och erfarenheten. Går det att fixa? Haha!

Skolan är slut nu. Som 17. Känns lite tomt. Och till skillnad från föregående år känns det inte helt hemskt att börja sen i höst igen. Jag menar, ju förr desto bättre nästan. Så man har mer avklarat. Studenten känns inte lika avlägsen längre. One year down. Two to go.

Älskar dataspråk ibland. Torsdad. Tors Dad. Tors Pappa. Oden! HAHAHAHAH!
Så lite men ändå så mycket...

Känner att jag saknar Vanne och Cicci som fan. Längesen jag träffade dom nu. Kommer inte ihåg när. Troligen var det inte så längessen men abstinensen börjar byggas upp. Vill träffa dom idag men jag tror inte jag har tid. Ska till tandläkaren sen. Och Robert kommer idag. Får se.

Har inte sett Hotel Rwanda än. Vill göra.

Cicci har inte sett mitt hår än.

WAAAAH!


Circle of fear i öronen. Helt underbart. Ska städa lägenheten nu. Mitt egna lilla sommarjobb. Det suger, men iaf. Tänker ha HIM med mig hela tiden när jag dammsuger.

Vill ha fint väder i östra harg!


Vattenmelon...gul!

Vad har hänt sen sist?

Skrev ett inlägg i förrgår. Det försvann. Så jag orkade inte skriva ett nytt. Tar mig i kragen nu.

Har klippt mig. Kort. Så jevla skönt!
Skär ner på svärandet....hmm..jo...försöker.
IESL med pojkarna och Emelie. Och JG...längessen. Glass på Karamello. Hade inga pengar men på nåt vänster fick jag både glass och loka. Livet är konstigt.

Det är äntligen varmt!
Snart sommarlov!
Skoldagarna är väldigt onödiga. väldigt väldigt onödiga. Men. FU äger ändå.
Fest hos Carro. Ja....

Jag är en paparazzi fotograf i vår sketch. Sketch? Ser konstigt ut. Men men. Ska plåta treorna och alla kändisar.

Måste tillägga en helt onödig sak. Jag älskar Titanic nu. Såg den häromdagen. Filmen är ju ett jäv....ett himla mästerverk! Grät floder. Grät grät grät. Emma skrattade åt det. Tycker om Emma. Emma är snäll.

Emilia, Jonna och Ida är trevliga. Som fan.

Har käkat gul vattenmelon. Mums.

Melankoli

Asså....faaan....!!

Förstår hur Vanne har/hade det. HIM kommer till Hultsfred! Varför är inte jag där?!
Trodde inte jag ville dit...men tydligen vill jag dit. Som fan! För sent nu....helvete!
Gud vad ledsen och deprimerad jag är nu...vill så gärna se dom när dom är i Sverige liksom.... Sen fan ska de till Japan och shit med. Jävla japaner. Stjäl allting. Håller verkligen tummarna för att de gör en turne i Skandinavien, eller kommer till Hultsfred nästa år.

D Å  F A N  S K A   J A G  V A  D Ä R ! ! !
him

Restrained

Var och grillade i Vidingsjö med IES klassen. Så jäkla kul jag hade! Men frågar man allmänheten hade de inte lika roligt. Undrar varför. Tror det är för att jag mår så bra av att umgås med de här människorna. Jag tillåts inte längre att va mig själv till full och det stör mig så fruktansvärt. Insåg inte förrän igår hur mycket jag har ett ge egentligen. Leva ut. Ordentligt. Gör jag aldrig annars. Hålls tillbaka av nåt liksom. Men igår. Puh. Vad jag skrattade och skrattade och kramades och kramades och pratade. Mest kramar och skratt. Insåg hur mycket jag saknat alla egentligen. Joels raka sätt och han härliga humor. Jakobs leende. Elias stil och sätt, våga va sig själv. Han såg ut att må bra, det gladde mig. Zhangs tankar och skämt. Diggade PG:s nya stil. Lenas humor älskar jag. Emelies närvaro. Almas skratt. Även om det är oerhört irriterande så hör det till. Och Daniel, men honom pratar jag så mycket med och delar så mycket med annars också. Det är jag tacksam för. Tacksam för att jag får va mig själv med de här människorna. Att de tycker om mig för den jag är. Accepterar mig. Står på min sida. Precis som jag gör för dom. Engelska skolan barn är vi allihopa.

Hem till Challe efteråt. Diverse garv och lösgodis för 80:- från Statoil. Emelie körde mot rött. Och två polisbilar dök upp. Haha, rebeller asså. Mycket tjejsnack hos Challe. Om allt. Nej inte allt. Utvärdering av kvällen och alla som var där. Skoj o höra. Jag var i extas. Kom hem sen vid halv ett typ. Daniel upptog min tid sen. Utvärdering följde. Sängen vid halv två. Skoj oboy.

Vaxade benen innan vi åkte till Vidingsjö. Ingen av oss hade provat förrut utom Challe så vi fick en remsa var. Fan vad kul vi hade då.... Men inte fan funkade det....

Idag. Josefines konfirmation. Fan va fin hon va. Åkte sen. Ut till "huset". Mamma jobbar på ett bättre namn...hon kommer inte på nåt. Möblerade. Blev asfint! Ska dit snart. Jämt.

Nu ska jag slappa. I morgon träffar jag flickorna.