HP-sommar

Ja. Jag har läst ut sista Harry Potter boken. Ja. Jag behöver terapi. Ja. Jag fick lite idag på Smultronstället. Ja. Jag behöver fortfarande terapi. Ja. Jag behöver läsa om den. Snart. Ja.

Harry Potter and the Deathly Hallows

Söndagen den 22 juli klockan 19:38 tog Harry Potter-eran slut.
Den var alldeles....alldeles...underbar..




It's the final countdown...

Just nu längtar jag som besatt efter Harry Potter and the Deathly Hallows. Lördag den 21 juli släpps den. Åh gud åh gud!! Jag vill!
Slutar XLNT nu på fredag och sen ska jag ägna hela min tid åt Harry. Dagarna ska ägnas åt läsning. läsning och emellanåt kanske lite mat, om jag har tid. Mörka tider närmar sig..slutet på allting, har lite ångest över det hela...men jag kan inte hjälpa att längta ihjäl mig. Två dagar kvar.

My reason to exist is finally dawning on me

Save ourselves

Live Earth idag!
Promise me to check it out!

SOS
...---...
Save ourselves

Hopelessly devoted to Harry

Jag kan bara inte hjälpa det. Jag är smittad. Och det finns ingen bot. Jag har fått Harry Potter-mani. Real bad.
Har sett alla filmerna nu. Och är inne på fjärde boken. Suck.

Idag, om en vecka, har jag sett Harry Potter and the Order of the Phoenix. Jag kommer vara i extas, lycklig, desperat och dragen mellan flera känslor. Fredagen därpå däremot...kommer jag jobba som vanligt, men denna fredag kommer jag inte räkna ner timmarna till helgen. Jag kommer räkna ner till släppet av Harry Potter and the Deathly Hallows. Jag kommer vara i totalt upplösningstillstånd kvällen innan...ännu en gång i extas, förväntansfull och desperat angelägen om att få öppna boken och läsa första meningen. Dagen därpå ska jag stå utanför Akademibokhandeln, när de öppnar, för att få händerna på en upplaga av boken. Det ni. Oh my god jag kan inte ens föreställa mig det! Oh ja oh ja vad jag längtar, vad jag längtar!

Tycker du jag överdriver? Överreagerar? Larvar mig? Låtsas? Nej, det gör jag inte. Jag är såhär. Besatt.

Kommer ihåg när jag i en uppsats skrev att "boken slukade mig", fick fel för det, "boken slukar inte dig, du slukar boken" fick jag berättat för mig av en lärare. Som fan heller, Jo Rowling har lyckats skriva böcker som sväljer mig hel, med hull och hår...

It didn't bring out the best of me..

Första riktiga dagen på XLNT, jag är helt slut! Känns som om nån har stoppat bomull i min skalle. Jobbig första dag, sålde dock 7 förval. Yey för mig. Innebär iaf en ökning på timlönen. Har signat upp för 4 veckor...vettefan om jag pallar asså. När jag var som mest nere idag funderade jag på att bara göra två...men jag kanske kan klara av tre iaf. Vi får se. Time will tell.

Iaf, trött i skallen efter 8 timmars telefontalande, jag hatar officiellt allting och har förlorat min tro på mäsnkligheten. Att jag fick cykla hem i hällregn utan jacka hjälpte inte heller det till så mycket. Har massa jag måste göra nu oxå, laga mat, fixa lunch tills imorgon, vattna alla blommor som prompt måste ha en kanna var vilket betyder att jag måste fylla på en 7 literskanna typ 10 gånger...vad vill gud mig? Sen måste jag göra iordning i köket oxå, och uppgradera min telefon... Haha, nu känner jag mig jävligt pessimistisk. Sorry! Men där ser ni vad telefonjobb kan göra med en annars så glad och positiv människa!

It won't bring ot the best of you...