BIO 2007

Ser du också fram emot alla bio-filmer som brukar släppas runt jul?

Jag kommer fortfarande ihåg väntan över Sagan om de två tornen och Sagan om konungens återkomst, fy vad det var roligt! Vad förväntansful jag var! Jag fick min mamma att köpa biljetter åt mig så fort kassorna öppnade och hon lyckades få en till premiärdagen, utan att köa i flera dygn. Suck. Härligt det var.....var tog den tiden vägen? Längtar tillbaka. Det var tider Cicci, det var det!

I vilket fall som helst, ni har kanske märkt att jag ser fram emot premiären av Guldkompassen, den ska jag lätt se! Men den filmen kan slänga sig i väggen, för jag ska gå på någonting mycket bättre den 10 november. Då har nämligen filmen Emilia premiär. Missa inte det! Boka biljetter
här, nu! Vi ses där!

GratisBio - igen

Okej, det är riktigt kul.. Även om jag blir medlem i en hel del skit-saker, men det är ju bara att ta bort sen.
I alla fall,
GratisBio - samla poäng och få biobiljetter gratis!
Älskar man bio som jag så äre totalvärt. Om du inte vill ha biljetter kan du väl alltid ge dom till mig eller iaf registrera dig så jag får lite extra poäng? *blink blink*

Stardust

image130

Ja jag vet, jag älskar bio. Det är nåt speciellt med det...

Var och såg Stardust med Philip. Går det att hitta en mysigare film att se med en mysigare människa? Jag tror inte det. Jag hade en hel del tankar kring Stardust och vad jag förväntade mig av den. Vad jag inte förväntade mig var en Robert DeNiro som bög-kapten, en narcisstisk Michelle Pfeiffer, enhörningar och en get-människa. Men det fick jag iaf, på köpte liksom. Jag hade dock förväntat mig en fallande stjärna och en modig bond-pojke som träder i sin roll som hjälte i slutet. Allt det fick jag också, men jag fick även så mycket mer!!

Om det inte märks, så älskade jag filmen! Den var så...oförutsägbar. Även om man tror det motsatta om en fantasyfilm som denna. Det dräller ju av fantasyfilmer nu för tiden...don't take me wrong, jag älska fantasy, men det står mig upp till knäna nu. Jag vadar i filmer. Det började med Lord of the Rings och Harry Potter (såklart), och det fortsatte det bara, The Chronicles of Narnia, Eragon, Pan's Labyrinth, The Bridge to Terabithia, Dark is rising, The Golden Compass...för att bara nämna en handfull. Vissa är bra, vissa vill jag inte ens ta reda på om de är bra och visa hoppas jag på nåt så otroligt! *host*Guldkompassen*host*

Var var jag? Ajuste! *snap* Stardust. Ja? Se den! Underbaraste filmen på länge! Jag reserverar redan nu en plats för den i min hylla...mitt emellan Spider-man 2 och Stepford Wives. Ska damma och fixa fint tills den släpps på dvd. Så det så.

Sicko

image129

I onsdags öppnades mina ögon för hur sjukvårdssystemet egentligen fungerar där borta i staterna. Inte alls var svaret. Jag och Jocke var och kollade på Michael Moores nya film Sicko. Vad ska man säga...se den! Det är en film om ett allvarligt problem samtidigt som den har en underliggande komisk ton. Underbart, väldigt Moore, om jag får säga det själv och samtidigt låta som en riktig filmkritiker som egentligen aldrig vet vad de pratar om. Jag vet iaf vad jag pratar om. Den är bra. Gå och se den.

Den är fylld med komik och snyfthistorier, som t.ex. den om 9/11 hjältar som hjälpte till vid WTC men fick stora lungproblem när de andades in dammet som blev runt rasmassorna. Meeen eftersom de "bara" var frivilliga volontärer och inte anställda av staten fick de heller inget bidrag till sjukförsäkringen. Nehe? Nej...men däremot så får fångarna på Guantánamo basen högklassig sjukvård. Så då får man väl bege sig dit då...eller?


För att se inledningen av Sicko, när Bush gör bort sig i ett tal, klicka
här
(Lägg märke till att han snackar om gynekologer...)
 


K550i

Japp, ni hörde rätt gott folk. Jag har äntligen gått och skaffat mig en ny fungerande mobil! Yaay! ^^
Uppdaterade mitt abbonemang hos Telenor och fick en ny mobil, bara sådär. Skoj oboy!

Och ja, jag kommer härmed få dubbla telefonräkningar varje månad, en från Glocalnet och en från Telenor. Don't even get me started on that one...I'll just gonna end up breaking something again. Fuck Glocalnet.

Länge leve skogslivet!

Nej nu äre dags att uppdatera lite igen!
Helgen har spenderats i skogen, vid roxen i värmen i sommarstugan. Ni anar inte vad jag har njutit...ingen civilisation, jag kom bort från stan, lägenheten, skolarbetet och allting som jag annara förknippar med den gråta trista vardagen. Länge leve skogslivet!
Gjorde bara vad jag  själv ville hela helgen. Slappt. Njöt. Hämtade nya krafter. Dog nästan när ja var tvungen att lämna det. Det kändes som om några små gubbar i min kropp tog fram en massa verktyg och sågade, hamrade, skruvade, spikade och sandpapprade på mitt hjärta. Det gjorde asså ont. Men snart äre lov och då är det dags för skogen igen. Lita på det.

GratisBio

Hej! Jag vet jag vet, jag ska skriva om Brighton..när jag orkar och har tid. Tills dess har jag nånting annat ni kan roa er med.

För er som har missat
GratisBio äre nog dags att ta sig en titt på det. Registrera dig här (uppe i högra hörnet) och börja samla poäng! När du fått ihop 400 poäng så får du biobiljetter hemskickade. Urskoj!
Rekommenderas!

Brighton 2007

Nu är jag hemma igen.

image127

Men gud vad jag längtar tillbaka.

Brighton update, utan prickar

Hej alla glada och pigga svenskar!
Ja ni...efter att ha vantat pa flygplatsen pa ett nastan 6 timmars forsenat flyg, ar nu hela FU3 i Brigthon! Vet egentligen inte vart jag ska borja, det ar or manga intryck pa en gang. Sitter pa Fareshare nu och skiver detta, de har inget for mig att gora an, sa jag far kolla min mail och sa. Igar var jag i London och hamtade mat fran Marks & Spencer, det var ganska slappt och skojigt. Idag ska jag nog mest ta hand om det administrativa, samt aven lite stadning. Trist, men det funkar.

Gunilla och jag bor hos den underbara familjen Lilley som bestar av en mamma och tre barn. Alla ar hur mysiga och trevliga som helst! Vi har ett eget rum, Gunnis och jag, samt aven ett eget badrum. Slappt! Jag tar bussen ungefar klockan 07:50 varje morgon, sen aker jag i ungefar 1h och 15 min, om det inte ar traffic jams eller road constructions. Tidigt ar det. Jessica som alltid ar sa pigg, menar jag. Gunilla borjar typ vid ett ibland...skont!

Nu are det bara idag och imorgon kvar och sen far jag shoppa och ga pa nojesfalt! Shoppingen har ar fantastisk....vart mer kan man t.ex. hitta Vegetarian Shoes!? Marvellous...

De fa dagar jag har varit har har jag verkligen ovat pa Active Listening, my pleases, and wrapping up the bad news, jag snackar med bus drivers, manniskor pa gatan, pa bussen, pa jobbet, hemma, overallt engelska. Ar man sjalv en hel dag oxa, sa blire inte sa mycket svenska alls.

Jag vill egentligen skriva mer...men jag kanner att det blir for langt da. Jag aterkommer med bilder och en detaljerad beskrivning av allt det fantastiska som hant!

Vänner är änglar fast på jorden

Asså...hur fan kunde jag få så snygga kompisar?!





Seriöst.

Jen Pen Power 4 Evva!

Här har ni Sveriges kanske största, bästa och mest uppdaterade blogg! Håll till godo!
JenPen!

Det är någonting med måndagar...

Efter en smärre psykos och ett major sammanbrott mår jag nu lite bättre. Lite. Inte mycket. Lite.
Naturkunskapen är iaf klar. Nu äre bara resten av livet som jag måste ta tag i.
Ni vet när bara hela livet känns piss och det enda man kan se runt omkring är ett svart hål? Mmm...