Jag vill också byta statsminister

"Jag vill också byta statsminister"-badget pryder numera min väska. Vanligtvis är jag inte så keen på att stoltsera med mina åsikter såhär öppet som jag gör nu. Men nu är jag inte nöjd med det nuvarande läget och tycker att det får va nog. Så nu slänger jag mina principer i sjön och planerar härmed att delta i valmanifestationen som övriga FU verkar tyckas göra.

Var på trädgårdstorget idag och hälsade på i valstugorna. Tyckte mest torget lyste rött. Hade fått i uppdrag av skolan att samla in informationsblad från ett valfritt parti. Detta ska sedan analyseras för att se alla de knep som partierna tar till sin hjälp för att vinna över väljare. Intressant uppgift. FU: På Uppdrag i Verkligheten á la RIX FM. Vi tog Socialdemokraterna.

"Rösta med hjärtat. Det är rött och sitter på vänster sida." HAHA! Hur jävla patetiskt får det inte bli....

Där stod de och delade ut godis, frisbees, badbollar och flygblad. M behöver iaf inte köpa sina väljare med leksaker. De har en bra politik utan sånt reklamtjafs. En skål med gott godis och knappar räcker gott.

Jag skiter i att vara objektiv, jag har varit objektiv och gjort mitt val. Nu är jag fanimej så subjektiv jag vill va. Haha!

Skolvalet ska bli väldigt spännande. Är det sant att Sverigedemokraterna inte får va med i Skolvalet? Lever vi inte i en demokrati?

Mer spännande ska dagarna efter 17 september bli. Blir det en till sosseregering bryter jag ihop. Ärligt talat. Har hoppet uppe nu för en ny regering och hoppets låga brinner starkare än förr. Kommer säkert lbi besviken...GP kommer ta hem det som vanligt.


Men

Jag vill iaf också byta statsminister.

Vecka 378

Ny vecka att tampas med!

First Class funkar inte och det gör mig arg.

Har precis haft gympa i trädgården, beach-volley. Är hemma på lunch/dusch. Ska börja med American-sports nu. Yey! Engelska Skolan all over again. Jag jublar!

Nu är det Vannes sista vecka på XLNT, tår i ögat. Jag vill fortsätta köra på SanCare, om de byter mig till Tele2 slutar jag nog. Haha, vad konstig jag är.

Idag ska jag shoppa massor med mor på stan! Ska bli superskoj!

Charlie

Jag har biljetter till Red Hot Chili Peppers - Live in Concert i Globen.

Statement
Känns hur jävla freakin fuckin fantastic som helst!!

Ställde klockan på kvart i 9 måndagen den 21:e, för övrigt min första skoldag oxå, och skulle boka. Prick 09:00 uppdaterades Ticnet, bokade ståplats, fick vänta i kö i 20 min typ. Duschade under tiden. Kom tillbaka, fick plats i sektion B22 tror jag. Lena som jag raggat upp kvällen innan och som var förvånansvärt på fick plats i sektion B7 eller nåt sånt. Där ser man. Kanske ska vi boka ihop istället? Smartoes. Lena bokade i sektion B25. Plats 34 och 35 tror jag. Daniel gick till en mack och köade och fick ståplats. Giih! Zhang fick ingen alls. 09.40 var biljetterna redan slut. 10:00 såg jag att de hade satt in en extrakonsert. Yeha!

Stadium Arcadium första albumet på typ fem år eller nåt, turné och de kommer till Stockholm. Och jag ska se dom. What are the odds? Nothing I planned, but hell how fun it's going to be!

Road Trip to the Big Orange. Or whatever.
Kul på Hjul asså!

Jag har biljetter! Hispig!

Statement.

Skolan har börjat nu. Ska inte gå in på mina dagar. Första dagen hämtade vi busskort & kopieringskort samt åt lunch. That's it. Andra dagen gav vi oss själva en sovmorgon till 11. Lärarna var iaf inte där. Tog en rast mellan 11:05 och 13:15. Inklusive lunchen. Tog stadsvandring med Nollorna, vi visade dom biblioteket och Bosses. Viktigaste. Sen gick Emma och jag på stan resten av tiden. Fikade, tittade, garvade. Vi var vi. Emma är underbar!

Träffade Challe! New York babe! Fick ett par asfina strumpor! Hon är så jävlä underbar.

Livet Leker. Åtminstone idag.
Ikväll börjar, Gilmor Girls, Desperate Housewifes och Joey. Samt går Morden i Midsomer och Bones.
Så much to do so little time to do 'em.

Var på BIO med Philip och Emelie, mina båda små älsklingar!  Var på John Tucker Must Die. Älska den filmen! Haha! Fan vad vi garvade asså, Philip garvar ashögt. De tyckte jag var som den där tjejen, hon som var producent eller vad det var på skolans TV-station. Hon gjorde listor och var aktiv i alla möjliga saker. Listorna kanske men..aaa... Visst!
Blev nästan ingen bio.
Vi gick in i salong 6 och skulle slå oss ner när jag till min bestörtning ser att min plats, 37 inte finns. Jag utropar det högt, och en annan tjej svarar att hon oxå har 37. Vi jämför förbluffat biljetterna, jo då salong 6 rad 5 plats 37. Konstigt. Feltryck? När jag utbrister, "men va fan vi har ju inte ens samma film!". De skulle se Gustav 2. Lite förläget frågar vi raden framför vilken film de ska se. Gustav 2. Okeej....vi har samma salong men olika filmer? Va fan! Sen ser vi att det står 17:00 på våra biljetter. Vi skulle sett filmen 19:00. Till min förskräckelse tänker jag att jag som bokat biljetterna kanske tänkte på klockan 7 men bokade 17 istället. Tyst förbannar jag mig själv och kallsvettas rejält när vi går mot kassan för att styra upp det. Tyst tänker jag att vi skulle gett uppgiften till Emelie att bok biljetter, som Philip och jag bestämt. I kassan får jag repetera min bokning och det var tack och lov inte mitt fel. Det var kassörskans. Vi fick gå in i salong 7 istället och sitta på kanten. Äventyr asså. Men filmen var asbra!

Orlando på Jay Leno var så söt! (L)

(Visste ni att Charlie är slang för kokain i Brittland?)


Killing Loneliness pt 2

Var på stan med Vanne. Oboy så skoj det var! Massa nya händelser!
Dela provrum är så mysigt! H&M är väldigt kompis-vänliga med sina stora provrum. Gina är lite värre. Lindex funkar.
Hittade amssa fina kläder på Lindex! Köpte en stooor tröja och en fin omlottklänning. Asieninspirerad typ. Den var väldigt svår att knäppa... Vad vi krånglade till det...men den ska va så...nej..men det blev fel..prova så...om du gör såhär...nej. Innan vi gick iväg och hämtade en till och kollade på den. Bakom. Tänk vad simpelt det kan vara.
Kläder på Gina, rean fortsätter. Hittade ett linne och ett par leggings. Vanne hittade en assnygg randig tröja.
Kläder på H&M. Haha...jag var ju tvungen att prova en korsett en gång. Men vart fan skulle den sitta? Vanne fick knäppa och jag höll andan. Blev lite smickrad när en 38 var för liten. Haha...tji fick jag. Den skulle sitta under brösten. Så kan det gå.. =P Min första korsett provad iaf.

You like pain. Try wearing a corset.

Blev tok-glad när jag hörde HIM spelas inne på H&M. Killing Loneliness. Underbar låt! Vi kom fram till att vissa låtar var våra, bara våra.

Var inne på Life-butiken och jämförde priser. Expiditen måste tyckt vi var askonstiga. Rosenrot, äppelcidervinäger och omega 3. Inte så värst dyrt om man tänker efter. Det var hugget som stucket. Men vi var tvugna att veta. Vi äger ändå!
Sen var Vanne tvungen att jobba. Eller tvungen och tvungen. Vi var tvugna att skijas åt för att Vanne skulle jobba. Jag var ledig. Big family-dinner tonight.

Min ipod är död.

Blåsan i munnen är ganska svullen och irriterad på mig för att jag skrapade på den igår. Suck.

Alla Vänner dvder. YEY! Och bara en säsong från att ha alla Buffy. Vilka mål jag sätter upp asså.

It takes a fool to remain sane

You know these things you dreaded were under your bed but were gone in the light of day?
They're all real....

Klippt mig idag! YEHA!
Kortare typ, upklippt, urtunnat, helt jävla fucking underbart! Jag är helt galen som kan bli så till mig av en hårklippning. Agreed. Men, det känns befriande. Förändring. Förändring äger. Tänk dom stackarna som aldrig förändrar sig. Någonsin. Ingenting nytt händer. Fan vad trist. Iaf! Ny frisyr - nya mål! Livet äger!

Fick höra av Patricia att Philips hår gick att klippa. Puh! Nalle Puh!

Jobbade idag. Bugar för min säljmästarinna, VanneBanan! 14 sälj, my GOD! Applåder i massor! Min kompis det där. Pussa.

Snackade med mormor och morfar idag. Om nynazister, muslimer, extremister, barnuppfostran och jobb. Mycket intressant. Skilda världar va. Inte såpan. Oss.

Tycker inte om döden. Tycker inte om att prata om döden. Så många i min närhet som dött alldelse för tidigt. Vill minnas dom. Men inte prata om dom. Mår dåligt då. Så äre bara.


Det är bara den som drömmer som har något att förverkliga

Åh!
Det var så otroligt mysigt igår kväll! Det ösregnade när jag gick hem och fastän jag hade paraply blev jag dyngsur. Mobilen ringde 21:10. Bror som undrade var jag va. Verkare otålig. Kom innanför dörren 10 min senare och bytte snabbt om till torra kläder. Kommer in i köket och där har min underbara familj fixat kräftskiva! En familje-kräftskiva. Skaldjurspaj, köttfärsvpaj, kräftor (såklart), kex och ost + sallad och snaps och öl. Så mysigt!! Tända ljus och mys. Avrundade med TV, Viva la Bam, (mamma tyckte de var konstiga) och käkade lite godis. Mys!!!

Var i Motala idag och skulle besöka den där möbelbutiken. Den där med designmöbler som vi gillar. Men den var stängd. Osis. 8 mil i onödan. What the hell, vi åker till Vadstena istället, i ösregnet. Käkar lunch på Rådhuskällaren. Kollar i butiker. Åker hem, kollar lite på Iittala utförsäljning innan. Köper skålar. Hemma.

Jobb snart. Sen äre helg-pelg!

Så träffar jag snart Emma!!!

Ett till inlägg och sen har jag 100 kommentarer.