Speak friend and enter!

Nu är min blogg lösenordsskyddad!
Yay!

Lösen på bloggen

Jag har funderat på att lösenordsskydda min blogg ganska länge nu och i och med att alla andra verkar göra det nu så ska jag nog göra slag i saken jag också.

Så, vill ni fortsätta att läsa min blogg så får ni höra av er så ger jag er lösenordet. :) Ni får några dagar på er...


Same old, same old...

Why be normal when you can be yourself?

Gillar det citatet.
Hämtar kraft ifrån den meningen.
En dag ska jag också kunna stå för den jag är.
Men inte än.
Sorligt.
Men sant.

1200 spänn i sjön?

I fredags färgade jag håret oranget/koppar, det blev grymt snyggt!!! Älskade det!

Sen var jag och badade på lördagen tillsammans med Madde Timmy och två av Timmys kusiner. Så roligt! Men...när jag sedan klev upp ur vattnet och tvättat håret såg det mycket ljusare ut... Hela helgen mådde jag dåligt över att mitt hår blekts på bara två dagar. Eller var det bara jag som såg fel?

Gick till Kami och det visade sig att mitt hår hade blekts och att färgen ibland inte fäster på blont hår. Ska därför göra om det på onsdag igen.

Folk såg i alla fall att jag hade färgat mitt hår. ^^ Det var kul! Vänta bara till onsdagen...då ska ni få se hur det egentligen skulle se ut.

-

Btw, GAAH jag är så sönderstressad!!

Goldmember

Hej igen bloggen och alla bloggläsare!

Okej, så jag är medlem i bioklubben på SF.se, det är faktiskt rätt värt. Vid varje biobesök drar man kortet och får poäng på varje krona man handlar för. Jättebra! Under ett år samlar man ihop poäng och samlar till olika premier, exempelvis biobiljetter. Passar mig som går på bio rätt ofta.

Så, när man då har samlat ihop 2200 poäng under ett medlemsår blir man uppgraderad till Guldmedlem! Man får då 1,2 poäng per krona OCH man får ett flashigt guldkort istället! Wow!

Så jag samlar och samlar under ett år. Mitt medlemskap går ut den 1 april, det vet jag. I slutet av februari har jag bara 67 poäng kvar till guldstatus, pah! En baggis. Bara ett biobesök på en månad. Det klarar jag. Trodde jag.

Skolan kom i vägen. Pengar försvann. Folk blev sjuka (och vem vill gå på bio ensam?).

Den 29 mars börjar jag få panik. Ska jag inte få mitt efterlängtade kort nu?! Har jag samlat ihop massa poäng bara i onödan?! Nej! Jag bokar biljetter till den 31 mars till mamma och mig. Haha, då har jag det här som i en liten ask! Yes!

Men då visar det sig att mamma inte kan gå på bio på måndagen...hon kan bara gå på tisdagen. Den 1 april. När mitt kort gått ut!!! Oh no! Vad göra? Jag bokar om biljetterna och får och hämtar ut dom dagen därpå (söndagen). Jag betalar 200 kronor och går nöjt hem. Jag klarade det.

Sen kommer jag hem och loggar in på sf.se och där ser jag att jag inte har fått några poäng för mina biljetter!! Paniken börjar komma... Måndagen kommer och jag har fortfarande inte fått några poäng. Jag klagar hos mamma och kompisar och till slut ringer jag Vanne som säger "ja men du får inga poäng förrän den DAGEN som bion är" WHAT?! Okej...fan. Vad göra nu?

Jag måste kolla med SF om även den 1 april räknas som dag eller om kortet går ut vid midnatt. SÅ jag cyklar ner till bion och ställer cyklen utanför och går in. Får ögonkontakt med en kille i kassan och går fram till honom.

- Hej! Jag är medlem i bioklubben och mitt medlemskap går ut imorgon. Nu är det så att jag har 67 poäng kvar till att bli guldmedlem. Jag har köpt biljetter tills imorgon, kommer de att räknas med då eller går allting ut vid midnatt?
- Nej asså...de poängen kommer inte räknas med, kortet går liksom ut vid midnatt, tyvärr.
Desperat tänker jag igenom alla tänkbara alternativ i huvudet och beslutar mig för det mest uppbenbara och desperata.
- Okej, då ska jag ha godis för 70 kronor.
- Haha, okej?
- Japp, vänta här, jag kommer snart tillbaka.
Jag går bort och fyller en stor påse med godis, bara äckliga godisar som inte jag vill ha, för jag vill inte gå upp i vikt till bröllopet. Mamma och pappa kan få bli överaskade med godis.
- Sådärja, kan du väga det här och se hur mycket det blir?
- Visst. Det blir 59 kronor.
Jag sträcker mig efter två påsar med godisnappar och slänger upp dom på disken.
- Här, ta dom här också.
- Okej...då blir det 87 kronor.
- Visst, här har du medlemskort och bankomatkort.
- Men....(börjar han nervöst) du har bara 900 poäng på ditt biokort...du måste ha 2200.
- Jo jag vet, men jag har 900 nuvarnade poäng, men jag har 2200 ackumulerat.
- Ah okej...
- Jag har koll vettu, det här är viktiga saker. Och nu har jag godis så det räcker och blir över. Men det går väl åt..det är ju hockey ikväll.
- (nervöst skratt)
- Sådärdå då har du dina poäng nu.
- Japp, jaja jag vet, det här är dagens I-landsproblem. Men det är vitkigt.
- Visst. Hej då.
- Hej då.

Gud han måste tyckt jag var dum i huvuvdet.

Men jag bryr mig inte.

I'm a goldmember.

Gosh, I need to look over my priorities....