Who are you?

jag, svartvitUngefär 10 unika sidvisningar varje dag. Och ungefär 20 sammanlagt. Vilka är alla ni som läser detta egentligen? Funderade aldrig riktigt över det förrän Vanne och Daniel ställde samma fråga. Så vem är du egentligen? Du som läser detta? Lust att lämna ett avtryck genom att skriva ett inlägg om dig själv och varför jag har belönats med din uppmärksamhet? Dela med dig av något roligt som du bara dör att berätta för nån. ;) Vore jättekul!
Tack på förhand!



Kände för en liten egotripp i detta inlägg. Tog så mycket bilder under Frankrike-resan så att det känns att man måste visa upp några iaf. Dessa blev jag rätt nöjd med. Svart-vita bilder är väldigt fina, väldigt stilrena och klassiska. Sitter här hemma nu och filosoferar. Vanne har åkt hem, hon skulle på bio ikväll med mor sin och se på när djävulen bär prada. Det ska jag, mor och systeryster göra i morgon kväll. I kväll är päronen på Bruce Springsteen i Globen. Jag ska till Stockholm på fredag med Hanna och Emma. DAMN! Vad kul det ska bli! Saknar Hanna...hon är så jävla underbar & söt! Var aplängessen jag träffade henne nu! HannyBunny! (L)



Brest/Paris 2006

Är hemma från Frankrike nu. Kom hem vid halv två igår natt och käkade tacos när jag kom hem. Kom inte i säng förrän vid 3. Sov ända till 1. Fan vad trött jag var! I Paris blev det ju inte så mycket sömn =P Fan vad kul vi hade i det frankerska riket!

Känner att jag inte kan uttrycka allt genom bloggen...det går inte att rada upp allting vi har varit med om. Känns som för mycket. Känns för stort. Men ni som var med...gud vad kul jag hade! Tack för det!

 



Gamla Linköping

Efter skolan begav sig Hanna, Emma och Jessica (HEJ/JEH) till Gamla Linköping för att titta på presenter till fransyskorna. Skoj oboy! Handlade massa godis i Cloetta boden och kollade på svindyra smörknivar inne på Kanevad. Ankungen och Handelseboden fick oxå besök av oss. Tänkte åka tillbaka och kolla på en asgullig bricka...får mamma och jag göra senare i veckan.

Om en vecka åker jag. Fan vad spännande....

10/10

Vannes födelsedag firades med paket-påse och snack hemma hos Vanne. Tilltugget höll högsta klass bestående av Mozart-praliner och sourcream chips. Fick en 90-tal nostalgi när vi lyssnade på Aqua och lite annan mysig old-school. Introt till Barbie-girl lätt förvånande likt en HIM-sång, måste ta reda på vilken asså. Ibland är musik kul. ;)
 Kvällen avrundades med äkta indisk mat. Biffar och lammgryta + daaaaahl-soppa. =P
Über-müsigt!

Grattis pärlan!

Lycka

Lycka är...

...ELLE på hallgolvet när man kommer hem.
...brev i största allmänhet.
..."Pippi på de 7 haven" tillsammans med Lisa på Harstena.
...när jag får träffa mina syskon och svåger.
...att sova i sommarstugan på sommaren och gå ut barfota i gräset och äta frukost på verandan.
...oöppnade kastanjer som ligger på backen och väntar på att bli öppnade.
...att åka under bron, se bockarna och veta att man är i Holland.
...ett morgon/kvälls-sms från Daniel
...att vara hemma hos Vanne och ligga i hennes soffa, och inte göra nåt.
...tandborstnnig på terassen en stjärnklar natt.
...att krypa ner i sängen och sen ta av sig strumporna.
...söndagsutflykter.
...att gå till frisören.
...att ställa in ännu en dvd i hyllan.
...när Robert kommer hem.
...en hjärtlig kram från Cicci
...när man ser på Emma och vet att hon tänker samma sak.
...att veta att Hanna känner likadant.
...en torr cykelsadel en klar morgon.
...när man vet att Louise är lycklig.
...när Emelie skrattar åt mina skämt.
...en mörk biosalong
...beröm på gympan.
...när någon serverar glutenfri mat.
...Vanessa.
...Emmas sympati.
...en hel vecka med pappa.


The 2nd

When it was released in 2002 people were outraged.

"a new low"
- Washington Times

"a plunge into depravity"
- Toronto Star

"a sad commentary on our degenerating culture"
- Christian Spotlight on the movies

"a disgusting, repulsive, grotesque spectacle"
- Richard Roeper, Ebert and Roeper

Unfortunately for them....we just made number two.

jackass
number two


Fast i Filmvärlden

Giih vad skoj!

X3 ska inte släppas förrän på fredag och en pocketbok taru ngefär 4-6 arbetsdagar för cdon att skicka ut. Ändå fick jag både dvd och Eldest idag. Him flum. Haha..HIM.....(L)


DVD NUMMER 100 IDAG!
YEY!
Det är inte fy skam. Fan vad glad jag är!

Och Eldest fick man oxå idag. Beställde ju den så jag skulle kunna läsa ut Eragon innan den kom. Men nu kom ju den tidigare så man får väl lägga på ett kol då.

Ikväll äre DH. Samtidigt som House. Ska nog lära mig att spela in tror jag. Ska gå och prova det efter att jag skrivit klart det här.
På onsdag äre LOST premiär, OCH Entourage premiär, en serie som jag är rätt nyfiken på och som jag rekoomenderar er att se. 21:00 på SVT 1. Eller 2. Ni får kolla själva. Om jag lär mig att spela in ikväll kommer jag nog banda...dvda..det oxå. Sen äre Medium på torsdag. Fan vilken TV-nörd jag är. Men gud så skoj det är!


Massa massa flytt

Gud vad jag har flyttat i helgen. Och lyft, och flyttat, och satt upp, och tagit ner och fixat och donat och städat och lagat... Helt slut! Kan det inte va helg snart så jag får sova?

Hade fyra dagar ledigt från skolan. Helt underbart ju! Fan vilken rolig helg jag haft! Så super-rolig!
Flyttat Madde & Timmy, Mormor & Morfar och Robert. Jag vill också flytta....massvis.

Madde & Timmy bor jäääääättefint! Värsta jättefint!!!

Hela stor-familjen har varit tillsammans i helgen. Det har varit super-duper-mysigt. Längtar som 17 till Julafton. Julafton hos dem...det blir nåt nytt det.

Besatt

"You are stronger than you realize. Wiser than you know. What was once your life is now your legend."

Nu är jag sådär löjligt, underbart, roligt besatt igen! =D

"It wasn't always like that. There was a time when our people lived in peace. Protected by warriors astride mighty dragons. They are nothing but stories now. All we have is a hope that a dragon will be born and one will rise to lead us to freedom"

ERAGON

Längtar sådär löjligt mycket till den 15:e december då det är film-premiär. Tills dess ska jag läsa ut boken. Har även beställt nummer två, Eldest, som kommer någon gång nästa vecka. Fan vad underbart det här är!

*Glad*

NO

"Hey hot boy"

"Händer det alltid under stress eller bara när man blir jagag av ett lejon?"
- Stina

Tänk så kul man kan ha under en NO lektion...