Bästa dagen på länge

Ingen Scenisk gestaltning idag utan det blev massa shopping i värmen i Norrköping istället. Studentklänning till Hanna. Skoj oboy var det! Sedan blev det tåget till Vikingstad för att hämta upp Hannas bil och sen blev det MAX (hamburgare på svenska). Väldigt gott...och onyttigt. Och sedan mina vänner bar det av till RIX FM festivalen. Var okej. Bra stämning. Käkade JÄTTEGOD kladdkaka på en filt i gräset. Sen blev det några hopp framför scenen och sen åkte vi hem.

Kom hem. Och...
Sådärja. Nu var det gjort. Nu har jag träffat henne. Blev den första i familjen. Det ni. Hon är mycket väl godkänd. MVG

ESC

Björn Gustafssons korta framträdande i ESC var ju....så jävla pinsamt. Vi blev säkert idiotförklarade i hela Europa. Tyckte jag då. Men nu när jag tänker efter så var det jävligt häftigt gjort av honom... Jag menar, att ställa upp och göra ett sådant framträdande för över 100 miljoner TV-tittare världen över. Det förtjänar faktiskt lite respekt.

Döm själva och se
här. Kommentatorn är ju bäst.... ;)

För övrigt så var Lettland bäst, Charlotte såg ut som ett lejon, Ukraina var bara porr rakt igenom och Frankrike...huh?!

Ryssland vann. Förstår inte varför, den stod inte ut på nåt sätt enligt mig... Men restern av Europa tycktes inte hålla med mig. Men...kul att de vann, första gången för dom ju. Grattis! Och Sverige....nej, vi kommer aldrig vinna igen. Just face it.


Premiärdoppet!

Idag mina kära vänner och bloggläsare tog jag årets första dopp. Japp, ni hörde rätt, idag den 4 maj tog jag mig en simtur i Roxen!

Hade klippt gräset i sommarstugan och var varm så jag bestämde mig för att svida om till bikini och ta mig en tur i vattnet. I hoppade jag och det var...inte det minsta skönt, mina vänner. Inte skönt alls. Inte ens lite härligt. Det var bara kallt kallt kallt och min kropp domnade och värkte. Ändå hoppade jag i en gång till och simmade lite längre ut. Bara för att visa att jag kunde. (Måste jag säga att jag tog mig en lång varm dushc efteråt? Nej va?)

Det var kallt. Men det gör inget. För det var ändå det första doppet för i år. Och det är allt som räknas.