Old Days

Jonna tar lappen och läser:
- Esclave
- Vi: ???


Men vi kom på det. Tortue. Sköldpadda. Inte tortyr. Ja tänk vad franska kan förvirra en ibland asså.... :P
Jonna är så skön asså :)

- Frukt.
- Äpple.
- Det måste va päron, utbrister jag!
- Varför då? frågar de andra.
- Ja men hon sa äpple, päron är motsatsen till äpple. Det vet ju alla. Eller banan. Nej päron.

Tror ni inte päron var rätt eller? Jag äger.

Franska på FU. Kalabalik.

Svenska på FU: Skriv ett avslut på er inledning. Okeeej.....KLAR!
SO på FU: Vet ni vad uppgiften går ut på? Neeej.... Okej, då förklara jag den. Lyyyysande! Så, då kan ni börja nu då. Visst...
Religion på FU: Utvärdering på gestaltningen. Utvärdering på mig. Hej. Hej. MVG. Hej då. Hej då. Projektarbete.
Spanska på FU: Vänta. Vänta. Vänta. Vänta. 1½h senare. Hej GM, gå inte hem vi vill oxå ha betyg. Okej, här. Tack. Hej då.


Dag på FU. Lunch ej inkluderad. Fy fan vad gott det var idag! Åt upp allting...men det var liiiite mat man fick asså. Snåljåpar. Men jag åt upp allt. Gjorde mig verkligen stolt. Är hungirg nu igen. Dras mellan att äta och inte äta. Ett svårt val för mig. Vad ska jag välja? Om jag äter blir jag mätt...men ja. Äter jag inte förblir jag hungrig.

Denna vågskål asså. It kills me sometimes.

Sommarhus köpt i morse. ÄLSKA! Finally....

Kort dag i morgon. Och på fredag. Torsdagen blir väl jobbigt som vanligt då. Klassåterträff på fredag. Frågade hellberg om han skulle dricka. Jag sa att jag ville det. Han förstod varför, tydligen blir han mycket rolgiare när han dricker. Jag vill se hellberg rolig. Jag vill se joel som ser hellberg rolig. Det vore roligt. För mig. Väldigt roligt. Hoppas jag får kul på fredag. Hoppas hopas hoppas. Skall få åka på Mellies moppe kanske. Det ska bli skoj oboy.

Blir jag för personlig igen. Damn me. But what the hell?

Det var nåt mer jag ville säga? Eller?

Get Back

Lyssnar på Get Back med Beatles. Inte så illa faktiskt.

Hade filmkväll med flickorna lördag-söndag. Hade 10 filmer vi ville se. Hann med 3.
- Ice Age
- Crash
- X-men 1,5


Ice Age var asgullig och asrolig. Spelade ut rätt mycket. Lever mig in i den forntida ekorrens öde och liv. Många skrik och rop. Mycket roligare så.

Crash ver helt jävla underbar. Fantastisk. Så bra. Värdig Oscar-vinnare. Skrek och börjad stortjuta vid ett tillfällde. Kommer inte ihåg när jag gråtit så mycket till en film nån gång.... Tårarna bara rann och jag snörvlade. Usch vad bra.

Xmen 1,5. Förlängd version av Xmen. Var längessen jag såg den. Kom dock ihåg det mesta och alla repliker. Kändes lite mer tillgjord nu än vad den gjrode tidigare. Timmy har nog rätt, måste bli mindre
kritisk.

Pianisten skall ses. Nästa gång. Lyssna på rent då!

Ska klippa mig på måndag. Nästa måndag.
- Klippa
- Slinga

Klippa kort. Helst nåt liknande detta ---->

Fast jag kommer ha lugg till dårå. Men den ska få växa ut under sommaren.
SLINGOR! Ska även slinga håret. Ljust. Blondare. Kallare. (?) Hursomhelst, det ska bli ljust ljust ljust. Inte Maja The Sounds ljust. Fastän det är jävligt snyggt. Men mer..gult. Inte vitt. Gult. Vill bli blond, blond, blond! Ska försöka prata med Patricia om det. KAMI-virgin.

Keira är väldigt vacker. Faktum. Hoppas jag kommer passa i det bara....

Har Snygga Ögonbryn Nu Också.




Sommar

Asså ärligt. Varför ska man må så pissigt?!
Förstår inte meningen med det. Vad är det med mitt psyke som gör mig så svag? Varför kan jag inte klara av saker som andra ser som självklarheter. Hatar att jag inte kan det. Hatar mih själv. Blir rätt jobbigt i längden. All depression och hat. Ser inte ljuset i den här tunneln asså. Så lång och mörk. Borde finnas nödutgångar på sidorna, men jag vet inte om jag vågar ta dom. Då vet man ju inte vad som skulle kunna hända.

Sommarhus däremot. Är hur jävla underbara som helst! Ska bygga mitt eget paradis där. Där jag är som jag är. Någon som vill va med mig? Då är ni bara välkomna. Men jag kommer leva som jag vill och vara som jag vill. Tänker inte ändra på det.

ESC

Att kolla på ESC hemma hos Vanne är roligt. Väldigt roligt. Rätt låt vann. Så det så. In your face Carola!
Att bygga upp Narnia med hjälp av papper, piprensare, flörtkulor och snow on can är roligt. Men då måste man samtidigt ha på Narnia-filmen i bakgrunden. För den ultimata upplevelsen skall filmen ses med finskt tal.

Att sova hemma hos Vanne däremot verkar helt omöjligt. ;) Tappade räkningen på hur många gånger jag försökte. Men ack så dåligt det gick. Vaknade gång på gång och irritationen växte mer och mer. Rädd att jag till slut snäste åt flickorna att nu var det minsann dags att gå och lägga sig. Sen sov jag oroligt och vaknade vid ett flertal tillfällen med sprängande huvudvärk. Måste  tilläggas att jag inte kunde somna sen på söndag kväll utan var vaken till typ 12. Ingen bra dag för mig. Vaknade med ännu en sprängande huvudvärk, jag är ganska säker på att mitt huvud delade sig i mitten. Det bådade inte gott för 5km i Ryd.

Men runt kom jag. 17 sekunder snabbare än förra gången. Ej sist.

Sommarstugeägare! *räcker upp handen*

Har nu bestämt mig för att klå mace10. Riktigt hårt. Fan vad jag ska äga honom! Ska logga in ikväll och gå om honom i listan asså. Nåt ska jag ha med mig från den där tävlingen! Tar jag inte biljetterna ska jag banne mig ha en keps =)
Haha....................................................................................................................

Da Vinci koden. Den är bra. Se den. Läs boken först. Allt du inte fattar i boken fattar du i filmen. Det var en del som reddes ut för min skull. Lättare att skilja på personer när de har ansikten liksom. Men den var riktigt bra, satt och njöt hela tiden!

Play Dead

Moth ino a Butterfly
And a lie, a little sweetest truth I'm so afraid of life

I try to call your name but I'm silenced
By the fear of dying in your heart once again

I see the seasons changing
And in the heart of this autumn I fall
With the leaves from the trees

I play dead
To hide my heart
Until the world gone dark fades away

I cry
Like god cries the rain
And I'm just one step away
From the end of today

I see the reasons changing
And in the warmth of the past I crawl
Scorched by the shame

I play dead
To hide my heart
Until the world gone dark fades away
I stay dead
Until you veil my scars and say goodbye to fate
I play dead
To hide my heart
Until the world gone dark fades away
Before it's too late...

Framtidstro

Blev inspirerad. Blir ofta det av andra.

What do come later?

Framtiden. Så oviss. Vet inte vad jag ska göra i framtiden, vill ta den som den kommer och göra vad jag vill varje dag. Men innerst inne vet jag att det inte funkar. Man måste alltid ha en plan. Man kan inte surfa runt när man blir vuxen. Ansvar. Ta ansvar. Du kan inte längre bara tänka på dig själv du måste anpassa dig till andra hela tiden. Jag är fri nu. Ändå fångar jag inte den...jag ork...vill inte. Jag vill inte göra någonting. Ibland känner jag mig som ett tomt skal som inte har någonting. Vill ingenting. Känner inget utbyte av någonting. Det kommer bli värre när jag blir...större. Jag kommer inte kunna leva så fritt som jag vill.

Jag lever av drömmar. Jag består 80% av drömmar. Jag andas drömmar. Förtär drömmar. Skapar drömmar. Hela tiden. Drömmer. Om framtiden, vad jag vill göra. Jag vill uppnå mycket, se mycket. Det bästa vore om jag fick resa runt hela livet. Aldrig slå mig till ro, aldrig arbeta, ta ansvar. Bara vara mig själv i den stora världen. Självklart fungerar det inte i praktiken. Samhället hindrar det.

Sa redan i 6:an att det jag fruktar mest är att leva inom samhällets redan utsirade ram. Det jag fruktar mest är en bur. Begränsningar. Begränsningarnas bur....poetic. Att jag ska falla in i leden som alla andra, familj, kontorsjobb, volvo, radhus och katt. Jag vill inte ha det så. Måste jag det? Jag vet inte.

Jag lever inte livet fullt ut. Det vet jag. Men faktum är att jag inte bryr mig. Se ovan. Jag bryr mig inte om nåt, vill ingenting. Faktum är, att skulle jag dö i morgon utan att ha uppnått nåt speciellt skulle det va okej. Fruktar inte döden på det sättet. Jag har ingenting i den här världen som egentligen är värt att stanna för, förutom familjen Cicci och Vanessa. De håller mig kvar. Får mig att uthärda alla dagar som alla känns så tomma och meningslösa.

Men framtiden. Åh vad jag vill så mycket! Kollar på projekts-listan som jag och Vanne komponerade ihop hösten -05:
- Nya Zeeland med mellanlandning i Asien
- New York med Vannes demo
- Broadway
- Jay vs Conan
- Livet har sina goda stunder - stå på händer

Det där ska jag göra året jag slutar gymnasiet. Och följande år kanske. Det ska ta två år. Sen ska det va nåt nytt. Innerst inne vet jag att jag aldrig kommer leva så. Det gör mig..nedslående? Kan man säga så? Det slår ner mig iaf. Drömmer mig bort..och sen når verkligheten ifatt mig och det är som något i bröstet slås sönder. Kan tom höra skärvorna ramla ner. It's painful.

Wood

Mina rubriker kommer från ingenting. Första som poppar upp i huvudet blir rubrik.

"Bitch I'ma killing ya, you don't wanna fuck with me, and I love you for that mama, can't you see?!"

Så går det ja när man blandar sånger om mammor...Eminem vs Kanye West. Can't get that tune outta my head.

Ranking: 2

Hell yeah. This is heading my way, for sure!

Spinning är sköööönt!

Jag är så trött idag. Så jävla trött. Men, måste va uppe till 11. It's like a drug. I get high on it. ;)

X-squad member

Galen i tävlingar som jag är är jag medlem i X-squad base. Hur lame some helst, nja..rätt kul faktiskt. Den här veckans uppgift:

"This week we want you to go back out to your favourite online forums in your own country and ask people which, if any, X-Men they think should be cured.

This could be which X-Men people think will be cured in the movie or more generally if they think any of the mutants should be cured and why."

Så..om ni sett X-men...vem tycker ni?



Screwdriver

Humbug....no candy.

You know what? Just screw this, I want candy, I need candy. I can just feel the hunger and longing for somethin' sweet. So well....frankly my dear, just fock it. (TACK Daniel) Jag överanvänder det....

Here goes.


Killing Loneliness

Memories sharp as daggers
Pierce into the flesh of today
The suicide of love took away all that matters
And buried the remains in an
Unmarked grave in your heart

With the venomous kiss you gave me,
I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
The killing loneliness that turned my heart into a tomb
I'm killing loneliness

Nailed to the cross together
As solitude begs us to stay
Disappear with a lie forever
And denounce the power of dead over our souls
As secret words are said to start a war


Hur vackert som helst? Eller hur? Jag tycker så. Fantastiskt bra låt. Tackar HIM för det. Dark Light går non-stop i mediaplayer. Skön musik.