Footloose: Heaven, I am in heaven!

OH
MY
 GOD

(Det här är inte på något sett en recension. Recensioner ska vara objektiva. När PJ är med är det omöjligt att vara det, mina känslor tar bara över.) 


Ska vi ta det från början tycker du? Okej.


Vi satte oss på bussen 07:40, trötta som as. Jag hade bara sovit fyra timmar den natten. Färden gick mot Göteborg och Footloose. Efter lite sömn på bussen var vi om möjligt ännu segare.

Fyi, så tar det fyra timmar att åka till Göteborg. Och vad möts man av när man stiger av bussen? Uttorkad, utmattad och grinig? Jo ösregn och blåst, ty det står skrivet att så är Göteborg. Blåsigt och regnigt.

Anyhow and ways, vi letade upp Storan där musikalen skulle va och sedan slog vi oss ner på ett Kina-hak. Lagom smaskigt. Vi hann med fyra affärer på våran shopping-spree. Det är mellandagsrea och människor får chansen att agera galna. Det finns några dagar på året då människor kan vara skamlösa utan att behöva skämmas för det. Det rivs, det slits och det knuffas... Samhället i ett nötskal? Man konsumerar mer bara för att det är billigt och köper saker som man egentligen inte skulle köpt men man gör det ändå "bara för att det är så billigt"...äh, don't get me started. Back to the subject...

Okay okay Jessica, just cut to the chase will ya?

image140

Visst, ticnet säger:
"FOOTLOOSE vibrerar av energi, har imponerande dansnummer och medryckande sångnummer.
Musikalen är späckad med 80-tals hits. Vem kommer inte ihåg ledmotivet.....
FOOTLOOSE gjorde nyligen stor succé på West End med utsålda hus.
Musikalen bygger på 80-talets filmsuccé med Kevin Bacon i huvudrollen.
I huvudrollerna ser vi PETER JOHANSSON, ANNA SAHLIN & MÅNS ZELMERLÖW."

För det första så var Måns inte där, han var väl sjuk eller nåt, så Linus Wahlgren hoppade in istället. Måste säga att han gjorde ett bra jobb som "the bad guy", han lyckades skrämma slag på mig iaf. För det andra, vi satt längst fram längst, rad ett, längst till vänster. Vi kunde riktigt känna svetten, och ibland även få den på oss.. ;)
Lite fööör hög scen för min smak, men min nacke klarade sig, det är lugnt!

Hänger ni med än så länge?

Har någon här missat att jag avgudar Peter Johansson? PJ? The guy with rolling hips? Remember "10 killar" Vanne? ;) Han var på min lista. Anyhow, han hade huvudrollen. Och som vanligt gjorde han extremt bra ifrån sig. Det var ju trots allt han som fick mig att återvände till London för att se WWRY en gång till. Självfallet hade jag min WWRY tröja på mig, till hans ära. Så vad brydde jag mig om att unge herr Zelmerlöw var borta, så länge Peter Johansson var där?

De ägde. De rockade. De gjorde mig helt enkelt glad. Färgsprakande musikal om dans och frihet! (Se även filmen från 1984 med Kevin Bacon som Ren)

Ja? Ville jag möjligtvis komma nån vart med det här långa inlägget? Ja kanske.
Kände vid några tillfällen att PJ kollade på mig, vilket fick mitt hjärta att slå några extra slag. GIIH! I slutet när de kör lite encores ställer sig Gunnis, Hanna och jag upp och rockar loss, som vanligt. Vi får lite uppskattande blickar från ensemblen och killen framför mig ställer sig och sjunger bara för mig. Jag smälter. Han är bara några decimeter bort. Så nära var det. Wow. Jag är såld.

SEN! Sen, får jag ögonkontakt med Peter och han gör tummen upp och mimar "Fin tröja!" Jag bara ler gigantiskt stort och försöker mima ett tack. Jag smälter. Som tur var så går ridån sedan ner och han slipper se hur jag svimmar ner i min fåtölj eftersom mina ben inte klarar av att bära mig längre. Tycker du jag är lättköpt? Knappast! Jag kunde inte sluta le efter det och mina knän bara skakade...
HAN såg MIG!
MIG!!!!

GAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!

You know, I did it all for you!
He will always rock me.
;)

~~~

And I will follow him on his path for I am a pilgrim. It is only through him that you will receive salvation and be blessed. For he is my Messiah. Blessed he be.

God Jul eller God fortsättning

Jajjemen, nu har det varit jul. Igen.
Bra jul i år. Opretentiös och mysig.
Me like.

God fortsättning och Gott Nytt År!


Va fan, nåt måste man ju skriva? Det har ju för fasen varit jul. ;)

The Hobbit

Fick ett mail från Tolkien's Arda:

"Hej!

Här kommer årets nyhet från Tolkiens Arda, och en tidig julklapp till alla intresserade:

Hobbiten blir film!

JRR Tolkiens "Hobbiten" ("The Hobbit"; "Bilbo"i äldre översättning) kommer att filmatiseras! Man kommer att göra två filmer, som beräknas få premiär 2010 och 2011. Filmerna produceras av Peter Jackson och Fran Walsh."


KAN NI TÄNKA ER?!

Gissa vem som kommer va på Nya Zeeland 2008/2009! Moi!! Vi får hoppas att även den spelas in på Nya Zeeland och att de söker efter statister...för jag kommer va där, lita på det!!

Mamma Mia!

Nu har jag sett trailerna till Mamma Mia!!! Åh vad jag längtar!

Vill se den nu!

Min stora kärlek


image139

Jag hade nästan glömt bort hur mycket jag älskar det här och jag kunde aldrig ana att jag hade saknat det såhär mycket.





Bara Lord of the Rings mellan 14:00 och 03:15, även om vi blev lite sena i och med att min dvd strejkade. Men det gick bra sen.
Sen..njöt jag bara!


Måndag...igen

Jag älskar Love Actually. Den är så otroligt mysig och jag blir alltid lika glad när jag ser den. Igår satt jag själv uppkrupen i soffan under en filt med ett stort, fånigt leende på läpparna... Åh den är så söt!

Jag saknar min mamma idag, men hon kommer hem ikväll. Jag måste städa tills dess, så det är fint när hon kommer hem. Hon kommer få slaganfall om hon ser hur det ser ut här...

Nu ska jag gå och värma gårdagens rester. Ris och kyckling i satésås. Mums!

Love Actually

Ikväll ser jag Love Actually.
 Den är mys, den är jul, den är längtan, den är kärlek.

Jag kan se den hur många gånger som helst, vilket oftast blir varje jul. Den hör till julen lika mycker som Kalle Anka och Karl Bertil. Synd att inte mamma är här...ikväll får jag se den själv.

Jag älskar Love Actually och äkta kärlek varar hela livet.

Nörda medan du kan

Har varit själv hemma sen i fredags. Jag har inte haft internet på hela den tiden. Är jag konstig om jag tycker det har varit skönt? Jag har inte haft nån kontakt med omvärlden alls. I love it.

Igår dock var jag hos mormor och morfar och käkade lunch. Josefine kom oxå. Där ser man. Det var verkligen inte igår, var nog några månader sen...

Igår nördade jag film och serier hela dagen. Sound of Music, Catch me if you can, Pirates of Dark Water  och jag måste även medge att jag såg Ladies Night från Linköping. Mikael Torving, Kjell Bergkvist och Martin Stenmarck + tusen skrikande, fulla, obscena kvinnor. Vilken blandning. Men jag måste säga att deras tal till alla kvinnor där ute var rätt rörande =P 

"Jag har längre medellivslängd än dig. Jag har bättre simultankapacitet än dig. Jag har förmågan att kunna skapa liv. Vad FAN har du?" 

Idag är det andra advent. Mitt filmmaraton fortsätter. Don't call me, I call you.

Se upp i trafiken!

Nu har Vanne tagit körkort!!
Du knäcker, du äger, du är bäst!

GRATTIS VANNE-SÖTNOS!!
image132

Jag Älskar Dig!



Cut your wrists and slash your throat

Up Yours Motherfucker!

Välkommen!

Det är december nu.