Fy fan vad jag är bra

Så lägger vi till 33 högskolepoäng till meritlistan och tar lite mental semester ett tag. Det ska bli grymt skönt att slippa den där nedlåtande rösten som ekat i huvudet sen den 2 juni. Tji fick hon, jag klarade visst min tenta! Har nu skrikit och hoppat runt i lägenheten snart en timma. Fy fan vad jag är bra.

***

Nu blire till att ladda om inför att jobba hela midsommarhelgen. Sjukhusen vill bli av med gamlingarna till midsommar så de skickar hem dom, även om de inte är riktigt friska än. "Det är lugnt! Det där tar hemtjänsten hand om" Jo visst. Helgen lär bli sjukt intensivt.

Flyghuvudstaden Linköping? Right.

 

Då var man hemma i Flyghuvudstaden igen då.
Flyget firade 100 år med att bjuda in allmänheten till Malmen för en flyguppvisning. Självklart var vi där. ;)
Helt otroligt vad duktiga piloterna är! Och FAN vilket ljud när ett plan lyfter...! Väldigt häftigt att se det på så nära håll. Min gamla barndomsdröm väcktes till liv igen, jag sadlar nog om och blir pilot istället. Tänk bara att få flyga ett Jas 39 Gripen. Fan vad sexigt det vore.

Hot Tub Time Machine

Med en titel som "Hot Tub Time Machine" kan det inte bli annat än succé.
Eller?

Om bara glastuppar kunde tala

Imorgon bär det av till Uppsala igen. Bara en snabbis. Saker måste göras, saker måste hämtas och saker måste lämnas. Ingen rast och ingen ro. Upp över dan och sen hem igen. (Ska bara bli lite skönt)

På måndag börjar jag jobba. Det känns lite sådär. Jag har kommit fram till att det är jävligt skönt att va ledig. Bara ledig. Man hinner faktiskt med rätt mycket shopping när man är ledig, om man bara lägger manken till! Och bio. Och restaurangbesök. Och solning om vädret tillåter. Har man tur kan man hinna med att slänga in en flyguppvisning också. Och det är fan i mig inte fy skam.

Jag vill också ha en cykel att laga. Men min cykel är hemma i Uppsala. Och den får inte följa med imorgon. Det får bli promenader för mig i sommar. Dags att packa ner stegräknaren och börja knalla!

Hemlängtan

Efter att ha varit i Linköping i lite mer än tre dygn måste jag erkänna att jag längtar hem en smula.
Det är svårt att flytta hem till mor och far igen. Har man flyttat hemifrån en gång är det nog svårt att flytta tillbaka igen.

Men! Vädret har varit underbart i Linköping (utom idag) och jag har fått hänga med Gunilla massa massa så det väger upp hemlängtan en smula.

Snart blir det nog en sista minuten nånstans, vore skönt att åka lite på semester innan jag börjar jobba.
Vart spelar ingen roll. Bara bort.

Termin 2 - check!

Tar ett djupt andetag.
Samlar mig.
Känner tomheten.

Tenta klar. Legendarisk tentafest avklarad. Helvete vad kul det var. Riktigt kul.

Idag var det shopping och sen bakishäng i Ekoparken. Spelade kubb med några amerikanska killar. Oh yeah.

Så termin två avklarad. Bara sju kvar. Vad har jag lärt mig?
- Att minkar kan kasta sina ungar vid högt buller
- Vad termen "kastar" betyder
- Vad spatt på häst är för något
- Takshingel är ett dåligt alternativ för äldre hus då dessa ofta saknar tillfredsställande ventilation i vindsutrymmena
- Polska båtar är billigare än svenska

Väsentlig livsinformation.