I'm a maniac

Ja okej jag har tappat sugen för bloggen. Really.
Jag menar, ingen verkar intresserad längre, so why bother?

Mycket mycket har hänt sen sist. Haft kidnappnings-party och bogserat bilar. Uppstatser som blivit ersatta av frekvent Buffy-tittande. Oh yeah, I'm stuck again.

Nu är det lov, vilket betyder att jag äntligen har tid att plugga! Skönt!

Och för att avsluta det här meningslösa korta inlägget rundar vi av med ett litet tänkvärt citat från alla vår favorit, Joss Whedon, skapare av Buffy the Vampire Slayer min favoritserie:

"Remember to always be yourself. Unless you suck."

Tack och godnatt gott folk!

Projekt och mördare

Projektdagar nu. Hemma och pluggar onsdag-fredag. Vet inte om det är skönt eller inte... Får plugga ihjäl mig nu så jag slipper det sen. Känn ironin.

I vilket fall som helst så har jag sett Sweeney Todd nu, Tim Burtons version då. Den var underbar på sitt egna sjuka sätt! Som det brukar vara.
Har även sett en musikalversion på youtube med Angela Lansbury. Lite mysigare än Tim Burtons version... Bra den också!

Ska man kanske knyta sig nu?

Grattis till mig!

Jag är 19 år!

Visst, jag är lite sen med att skriva det i bloggen. Men det är en principsak, man ska inte sitta vid datorn på sin födelsedag eller dagarna runt den. Då ska man bara fira.

Jag fyllde år den 28 februari. Då blev jag 19 år. Vissa säger att det bara är en jobbig mellanålder, jag sa också så förrut, tills jag fyllde. Det är faktiskt rätt kul att va 19...

Blev ordentligt firad med middag på Napoli med familjen och massa fina presenter. På fredagen (den 29 februari, gud så konstigt det ser ut) så blev det god middag och Sweeney Todd med Cicci och Vanne. Väldigt bra film och underbar musik!

Jag är nervös för den 15:e mars. Då har Hanna, Hannah och Gunilla kokat ihop något djävulskt åt mig som än så länge är en hemlighet. De smyger runt och viskar som värsta ettagluttarna och kastar skadeglada blickar på mig. Jag är så nervös...

Jag har fyllt år! Grattis på mig! Jag älskar mig!

Bee Movie

Värdaste repliken ever, bara i Bee Movie.

Barry:
Will you excuse me? My mosquito associate here will be able to help you.
Mooseblood: Sorry, I'm late!
Cow: You're a lawyer too?
Mooseblood: Ma'am, I was already a bloodsucking parasite. All I needed was a briefcase!

Haha!