Jävla banken!

Kom just på mig själv med att bli fruktansvärt irriterad över att Handelsbankens hemsida för tillfället inte funkar. Jag vill betala mina räkningar! Jag blir alltså arg över att jag inte får betala mina räkningar. När jag inte får dra pengar från kontot och ge till Vattenfall, COMHEM och Telenor, då blir jag visst arg. Ah, ironi.

Såhär bygger jag armmuskler

Jag spyr på juridik just nu. Är så fruktansvärt trött på det och behöver verkligen en paus. Synd att jag valde helt fel tid att ta en paus, två dagar innan en 27p tenta.

Bestämde mig för att istället börja förberedelserna inför tentafesten. Med andra ord, se om jag fortfarande kommer i den där tajta klänningen som jag köpte för en månad sedan eller om jag måste avstå från fast föda i två dygn. Som tur var så fick jag faktiskt igen blixtlåset alldeles själv.

Det bör kanske tilläggas att jag även köpt slimmande strumpbyxor från Twilfit. Hon i affären "varnade" mig om att de bör rullas upp och att det tar lite längre tid att få på sig dom. Längre tid? Det tog 15 min. Att få på mig ett par strumpbyxor. Jag brottades och slet och svetten bara rann och mjölksyra strömmade till armarna. Tajta var de men jag kom iaf i min klänning. Så äta får jag göra, men andas kommer bli en helt annan femma.. Men men, ska man vara fin...

.

Rookie mistake

Jag blöder. Jag skar mig när jag rakade benen inför den kommande tentafesten (wiho). Dumt.
Redan?" tänker du såklart då, men självfallet, med min vinterpäls krävs det först en grovrakning två dagar innan för att sedan ta en bättre närmare rakning några timmar innan själva festen. Helst ska man byta rakblad också för de slits lätt ut när man odlar en skog på benen.
Men nu blöder jag iaf. På hälen liksom, där hälsenan sitter. Ouch. Är jag inte försiktig kanske jag skär av hälsenan helt i duschen (den bilden tillägnar jag dig Hanna, om du läser).
Klantig jag är.

Mums-mums på posten

I dessa tider är det roligt med paket på posten.
Även om man betalat för att få dom.
Mums-mums på posten.
Glutenfritt mums-mums that is.


Jag platsar på löpsedeln - skandal!

Klockan är nu ca kvart i 12 och jag har spenderat en mycket angenäm kväll på en indisk restaurang tillsammans med de bästa flickorna i stan. Trevlans.

Sitter nu i soffan med en påse godis och har kollat på tre filmer samtidigt och kan nu inte låta bli att bli en aning upprörd. Inte för den indiska matens skull eller ens för den extremt dåliga filmen på femman. Nej, jag stör mig på att jag för en stund sedan var på ICA och köpte frimärken (för sånt gör jag på lördagkvällar). Köpte 10 frimärken för jag ska skicka iväg julkort (för sånt gör jag, jag gör även blomsterarrangemang med hyacinter för det är trevligt att ha julblommor i lägenheten. Jag samlar nämligen PRO-poäng för framtida bruk). 

Så nu sitter jag alltså här. Maxat irritera. Irriterad över att kassörskan på ICA gav mig sommarfrimärken! Till mina julkort.

Jag är extremt upprörd. Jag rasar. Vem fan vill skicka julkort med styvmorsvioler på frimärkena?! T.o.m utlandsfrimärket föreställde ett sommarmotiv nämligen Linnéa i målarens trädgård. WTF HAR LINNÉA ATT GÖRA PÅ MINA JULKORT?!

Jag som specifikt bad om julkortfrimärken fick alltså dessa hemska och innan jag insåg kassörskans fatala misstag hade hon redan gått vidare med sitt liv och till nästa kund och jag ville inte förstöra hennes perfekta liv genom att ställa till med en stor scen i butiken. Jag tog surmulet mina frimärken och la ner dom i plånboken.

Sen gick jag irriterat hem och talade ut i min blogg istället. Jag rasar och talar ut på samma gång. Nu ska jag ställa till med en nakenchock också och krypa ner i sängen. För sånt gör jag. 


Julmys!

Tog upp de få julsaker som jag har och började pynta i takt till klassiska julsånger.
Nu känns det lite som jul.