Blogg handlar om att dela med sig va?

PMS idag då, big time. Blev getingstucken på ena bröstet i morse. Av alla jävla ställen att sticka mig på väljer den jäveln att krypa ner i BH-n och göra det. Perversa jävla geting. Svullet och rött blev det. Dunkar fortfarande.

Humöret har varit jävligt lågt idag (lägg bara märke till alla svordomar). Finns så mycket att vara arg, besviken och ledsen över. Ångest är bara förnamnet för det jag känner just nu. Projektarbete, Sam C, Ma C och pompösa jävla människor står högt på min hatlista just nu. Är ledsen över att inte få åka till Nya Zealand. Har ångest över skolan, jag vet, jag har bara gått en vecka... so what? Sue me. Varför kan inte FU fixa scheman som faktiskt funkar? Vart är SYO:n när man behöver en? Vart fan är en kurator när man behöver en? Nae, seriöst asså.
*
Okej. Nu har jag spytt lite galla över mitt överflödiga patetiska liv. Har lugnat ner mig lite nu och kan kanske börja se lite objektivt på saken. Nae, tro inte det blir bättre. Jaja, jag vet vad ni kommer säga, "alla har vi dåliga dagar." Okej...? Men när tar de slut då?!

Har gråtit nu sen jag kom hem, spillde några tårar och flera dyrbara mascaradroppar över mitt tragiska liv. I am a nobody. I am a noone. Hoppas verkligen att det är PMS:en som spökar för just nu vill jag bara .

Imorgon kryper tvättbjörnen minsann fram...

28 maj

Idag har jag varit körkortsinnehavare i tre månader.
En
smula stolt.

Oh Peter, please come and rescue me

Jag vill till Landet Ingenstans.
Jag vill aldrig växa upp.


Just nu...

...försöker jag göra min Cambridge selfstudies-läxa.
...lyssnar jag på Razorlight, och jag gillar det jag hör.
...är jag lite trött på att CDON skickade bok nr 4 i serien om Shannara innan de skickade nr 3.
...diggar jag nya caféet vid Designtorget för att de har Rättvisemärkta produkter samt glutenfri chokladkaka.
...väntar jag på mat och Robert. Det ena innebär det andra.
...saknar jag mig kudde.
...har jag ont i tänderna/tandköttet, vill gnaga på en pinne. Jag är en kanin. Eller nej, en tvättbjörn.
...har jag laddat klart lite Disneyfilmer som jag sjukt gärna vill se. 
...vill jag klippa mitt hår....kort! Som Victoria Beckahm. Och blondera det.
...vill jag inte gå till skolan imorgon.  

Jag bloggar, därför....ja varför?

Ursäkta mig, men blogg känns ibland som det mest onödiga som någon människa någonsin skulle kunna komma på...och då åsyftar jag min egna, personliga. Men eftersom det kom högljudda protester när jag meddelade att jag ville lägga ner min blogg fortsätter jag lite till. Kan inte i min vildaste fantasi någonsin förstå hur någon kan tycka att det är intressant att läsa nonsens om mitt liv och finna intresse i att läsa mina (ibland) innersta tankar... Men det uppskattas att ni gör det. Därför fortsätter jag lite till. Känns onödigt att bara skriva för mig själv och inte för någon annan, men när jag sen ser att folk faktiskt kommenterar mina inlägg får jag en liten energikick och ett litet egoboost. Så fortsätt med det. Jag gör det ett tag till.



 


Uppdatering av mitt liv

Gud vad mycket nytt det har hänt sen jag senast uppdaterade min blogg....på riktigt. Har inte riktigt haft någon lust att sätta mig vid datorn och känna timmarna springa iväg. Det finns så mycket annat roligt som man kan göra istället. Meen, efter en del påtryckningar, från oväntat håll, sitter jag här iaf och ville ge dig en liten update på mitt liv den senaste tiden.

- Sommarlov och massa dagar och nätter i Tallviken!
- Way out West i Göteborg med Vanne och Cicci
- Harry Potter and the Deathly Hallows
 -XLNT - som jag btw fick lön från idag. 300 spänn mer än jag skulle få, man tackar! ;)
- Holland med pappa, kändes såå skönt att komma "hem" igen
 -Min mobil är trasig, så svarar jag inte på sms så vet ni varför
- Skolan har börjat igen..kan inte säga att jag är överlycklig och hoppar av glädje direkt, men det är väl bara att gilla läget? Har haft "välkomstvecka" (=nollning) den första veckan. Galnare nollor får man leta efter... Hade iaf supertrevligt med flickorna på fredagen!


Den här helgen har jag sovit bort halva lördagen, ska snart käka lunch och göra mig iordning. Sen ska jag förhoppningsvis hem till Hanna ikväll, om vi hittar nån skjuts dit och hem vill säga. Första helgen sen skolan började, skönt! På måndag börjar jag inte skolan förrän 13:15. Rätt gött faktiskt.


Sommar, sommar, sommar, vart tog du vägen?

Hoppas Du hade en bra sommar!