Charlie

Jag har biljetter till Red Hot Chili Peppers - Live in Concert i Globen.

Statement
Känns hur jävla freakin fuckin fantastic som helst!!

Ställde klockan på kvart i 9 måndagen den 21:e, för övrigt min första skoldag oxå, och skulle boka. Prick 09:00 uppdaterades Ticnet, bokade ståplats, fick vänta i kö i 20 min typ. Duschade under tiden. Kom tillbaka, fick plats i sektion B22 tror jag. Lena som jag raggat upp kvällen innan och som var förvånansvärt på fick plats i sektion B7 eller nåt sånt. Där ser man. Kanske ska vi boka ihop istället? Smartoes. Lena bokade i sektion B25. Plats 34 och 35 tror jag. Daniel gick till en mack och köade och fick ståplats. Giih! Zhang fick ingen alls. 09.40 var biljetterna redan slut. 10:00 såg jag att de hade satt in en extrakonsert. Yeha!

Stadium Arcadium första albumet på typ fem år eller nåt, turné och de kommer till Stockholm. Och jag ska se dom. What are the odds? Nothing I planned, but hell how fun it's going to be!

Road Trip to the Big Orange. Or whatever.
Kul på Hjul asså!

Jag har biljetter! Hispig!

Statement.

Skolan har börjat nu. Ska inte gå in på mina dagar. Första dagen hämtade vi busskort & kopieringskort samt åt lunch. That's it. Andra dagen gav vi oss själva en sovmorgon till 11. Lärarna var iaf inte där. Tog en rast mellan 11:05 och 13:15. Inklusive lunchen. Tog stadsvandring med Nollorna, vi visade dom biblioteket och Bosses. Viktigaste. Sen gick Emma och jag på stan resten av tiden. Fikade, tittade, garvade. Vi var vi. Emma är underbar!

Träffade Challe! New York babe! Fick ett par asfina strumpor! Hon är så jävlä underbar.

Livet Leker. Åtminstone idag.
Ikväll börjar, Gilmor Girls, Desperate Housewifes och Joey. Samt går Morden i Midsomer och Bones.
Så much to do so little time to do 'em.

Var på BIO med Philip och Emelie, mina båda små älsklingar!  Var på John Tucker Must Die. Älska den filmen! Haha! Fan vad vi garvade asså, Philip garvar ashögt. De tyckte jag var som den där tjejen, hon som var producent eller vad det var på skolans TV-station. Hon gjorde listor och var aktiv i alla möjliga saker. Listorna kanske men..aaa... Visst!
Blev nästan ingen bio.
Vi gick in i salong 6 och skulle slå oss ner när jag till min bestörtning ser att min plats, 37 inte finns. Jag utropar det högt, och en annan tjej svarar att hon oxå har 37. Vi jämför förbluffat biljetterna, jo då salong 6 rad 5 plats 37. Konstigt. Feltryck? När jag utbrister, "men va fan vi har ju inte ens samma film!". De skulle se Gustav 2. Lite förläget frågar vi raden framför vilken film de ska se. Gustav 2. Okeej....vi har samma salong men olika filmer? Va fan! Sen ser vi att det står 17:00 på våra biljetter. Vi skulle sett filmen 19:00. Till min förskräckelse tänker jag att jag som bokat biljetterna kanske tänkte på klockan 7 men bokade 17 istället. Tyst förbannar jag mig själv och kallsvettas rejält när vi går mot kassan för att styra upp det. Tyst tänker jag att vi skulle gett uppgiften till Emelie att bok biljetter, som Philip och jag bestämt. I kassan får jag repetera min bokning och det var tack och lov inte mitt fel. Det var kassörskans. Vi fick gå in i salong 7 istället och sitta på kanten. Äventyr asså. Men filmen var asbra!

Orlando på Jay Leno var så söt! (L)

(Visste ni att Charlie är slang för kokain i Brittland?)


Kommentarer
Postat av: Vanne

Skolan har börjat. Hösten är på väg. ^^ Liv i staden och liv i livet. Livet leker! :D:D TV är roligt och Orlando Bloom är söt. På med de nya fina strumporna och börja värm fossingarna. Sedan kommer vintern, ihop med decemer. Rocka sönder rumpan till tonerna av Red hot chili peppers. Fan va gött detta år kommer att vara! Skål med iste. :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback