Lockigt eller inte lockigt?

That is the question.

Här kommer en väääääldigt suddig och mindre smickrande bild på mig, men håret är i alla fall lite lockigt. Taget av Vanne efter att hon lockat mitt hår. Som btw var väldigt svårt att locka över huvud taget då det typ inte blev några lockar alls.



Såhär blev det i alla fall.
Frågan är bara hur jag ska göra...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hmm. svårt val... Lockar är väldigt väldigt fint men samtidigt tycker jag om ditt hår väldigt mycket redan nu. Fast å andra sidan är det ju alltid kul att prova något nytt.

Postat av: zlugg

Jag diggar det. Lockigt är vackert, jag har ju lockigt :)

2008-11-17 @ 20:18:41
URL: http://zlugg.net
Postat av: Cicci

Jag funderade också på att locka :) Men jag pratade med min frisör, och hon sa att det inte kommer bli som när man lockar med tång då. :/ Och det är lite den känslan på lockarna jag vill ha.

2008-11-17 @ 23:29:39
Postat av: Nilla

Åh vad härligt att se en bild på dig! Är det så du ser ut nu ;) haha nej men jag tycker du är otroligt söt med lockigt hår fast du är iofs alltid söt!!

2008-11-19 @ 10:30:47
URL: http://lovleyeleganse.blogg.se/
Postat av: Vanne

Dåligt lockat av mig. Dåligt fotat också. Så konstigt att det inte riktigt gick att locka denna gång... Gick ju så bra förra gången.



Jag tycker som Hanna i frågan. Jag tycker om ditt hår väldigt mycket nu, men lockar är också väldigt fint :) haha, not pro not against.

2008-11-21 @ 19:40:40
URL: http://vanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback