The Fantastic Mr. Fox


Väldigt Wes Anderson.
Väldigt mysig.
Väldig udda.

Nu fick jag ett starkt behov av att se The Royal Tennenbaums igen.
Snart.

Kommentarer
Postat av: Vanne

Okej, visste inte att det var Wes som gjort den. Love him. Sett Darjeeling Limited?

Postat av: Hanna

Okej, håll i dig nu...



Oerhört vacker blogg du har fått, dem kan dem där två, det är nästan så att jag funderar på att byta till en blogg istället för nogg, eller lägga ner bloggen helt. Jag vågar ju inte skriva längre när min var ful innan och nu när din är så fin ligger den ju verkligen kärvt till. Hur som haver, den lite blå-lila-grå nyansen är ju helt förträfflig. Mycket mysig måste jag säga. Huvudet kompletterar det blå-lila-grå väldigt bra och det är väldigt mycket du i det. Bilden på dig är mästerlig. Mycket ståtligt där du står där med bergen i bakgrunden och solen vid sidan. Rak i ryggen är du också. Det verkligen syns att fotograf och modell har samarbetet genom hela fotografiet, de måste känna varandra väl för att få fram det samspelet som bilden visar.



Vid sidan av dina inlägg är ditt arkiv tjusigt uppradat, mycket systematiskt och logiskt. Inte alls svårt att hitta i. Jag tycker dock att RS 0.91 (vad det nu står för) skär sig lite mot den blå.lila-grå nyansen.



Sist men inte minst vill jag kommentera inläggen. De är mycket strukturerade och lättöverskådliga. Ljudklippen är lätta att navigera över och play-knappen är inte svår att hitta. Det är tydligt att inläggen är väl genomarbetade då de sällan innehåller stavfel eller syftningsfel. Dessutom speglas texterna av stort engagemang vilket får läsaren att le inombords.



2010-05-04 @ 18:44:29
URL: http://nogg.se/hep
Postat av: Jessica

Sv Hanna: HAHAHAHAH! Du är allt bra söt du! ;)

2010-05-04 @ 21:20:16
URL: http://almiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback