Hört på Engelska Parken

Två tjejer sitter och skriver en uppsats. De pratar om gallring.
Tjej1: Asså, vi har ju inte den kunskapen om träd för att kunna ta ett sånt beslut egentligen! Vi vet ju inte hur de mår på insidan liksom!
Tjej2: Mmm! Eller hur!

Två killar sitter och läser om spridning av sjukdomar:
Kille1: Lyssna på det här då! "Förr i tiden var sexuell gästrfrihet inte alls ovanligt. En kvinna är ju inte som mat, det blir inte mindre av henne." Haha roligt!
Kille2: Mm..roligt.

Kille i informationen: Har du suttit på Ekonomikum någon gång?? När man går genom korridoren där känns det som om man går på en catwalk eller nåt, man ska va så jävla snygg liksom! Eller! Du vet den där drömmen när man går genom skolan och sen kommer på "nämen, fan jag är ju naken", den känslan får jag där! Naken på en catwalk som är Ekonomikum.

Sen utbröt ett mindre bråk mellan två städare. De grät och skrek åt varandra i tio minuter och ingen på hela Karin Boye våga sjyssa dom. Det är nog första gången. (Vi lyssnade istället uppmärksamt och låtsades läsa i våra böcker medan vi utbytte frågande blickar)

Jag älskar Engelska Parken.

Kommentarer
Postat av: Anders

Haha, låter som en anledning till att vara där oftare. Gullig kille2!

2011-03-02 @ 21:58:09
Postat av: Hanna

HAHA! Älskar Engelska parken! Inget nytt från bibliotekarierna då? Dom brukar ju annars se till att det händer lite på Boye!:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback